Aantal leden De Dichte Knip naar Mega Piraten Festijn

Een aantal leden van Stichting De Dichte Knip is door de organisatie van het Mega Piraten Festijn in Noordbroek, komende zaterdag, uitgenodigd dit 'meezingfeest' gratis te bezoeken.

De Dichte Knip zet zich in voor mensen die aan de armoedegrens leven in de gemeente Oldambt. Drijvende kracht achter deze stichting is Lina Stelling uit Winschoten, die één keer in de week een eetclub houdt bij haar thuis. "Het gaat om een groep alleenstaande oudere dames", laat Stelling weten. "Gezamelijk worden de boodschappen betaald. Op deze manier hebben de dames, die moeten rondkomen van 40 euro in de week, een verzetje en komen ze uit hun isolement."

Rommelmarkt

Ook worden er andere activiteiten georganiseerd, zoals een grote rommelmarkt op zaterdag 28 september van 10.00 tot 15.30 uur aan de Tromplaan 86 in Winschoten. "De opbrengst is voor de komende feestdagen."

Verder is er één keer in de week gratis brooduitgifte dankzij de plaatselijke Albert Heijn, worden er één keer in de maand eieren uitgedeeld en wordt er op de Facebookpagina van de Dichte Knip op gezette tijden gratis kleding, meubels, speelgoed, fietsen en dergelijke aangeboden.

Winterkleding

Stelling: "Er is nog vraag naar winterkleding, voor zowel heren, dames als kinderen. Wie wil doneren is welkom aan het Noorderplein 14 in Winschoten, telefoonnummer 06-28311672. Ook kan men daar terecht voor spullen voor de rommelmarkt."

Geld doneren

Geld doneren aan Stichting de Dichte Knip kan via rekeningnummer: NL97RABO0320376796.