Duurzame Modedag bij Het Goed

Onder het motto ‘Duurzaam staat je goed’ organiseert kringloopwarenhuis Het Goed voor zaterdag 5 oktober modeshows in haar vestigingen in Assen, Emmen, Roden en Hoogeveen. Hierbij wordt alleen maar tweedehands kleding geshowd uit de eigen assortiment. De duurzame modeshows maken deel uit van de Duurzame Modedag ter gelegenheid van de Nationale Kringloopdag.

Met deze shows haakt Het Goed ook in op de Dutch Sustainable Fashion Week van 5 tot en met 14 oktober.

De gedachte achter de Duurzame Mode Dag is dat wat je draagt niet alleen invloed heeft op hoe je je voelt en overkomt, maar ook op hoe het gaat met de wereld. Door kleding langer te (her)gebruiken help je de wereld duurzamer te maken. Het Goed wil laten zien hoe goed je dat kunt doen.

Tijdens de modeshows kan men inspiratie opdoen, en ervoor of erna zelf in de kledingrekken en bij de accessoires de meest bijzondere ontdekkingen doen (en voor een vriendelijk prijsje op de kop tikken).

De modeshows op 5 oktober zijn bij het Goed aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen (12.00 uur), aan de Kapitein Grantstraat 24 in Emmen (10.30 uur) aan de Ceintuurbaan Noord 119 C in Roden (14.00 uur) en aan de Blokmakersstraat 4 in assen (16.00 uur).