Kick-off bouw en verhuur Pallertshuis op Parc Emslandermeer

Emsland Verhuur bouwt op dit moment een Pallertshuis in Bungalowpark Emslandermeer in Vlagtwedde. Wethouder Giny Luth van de gemeente Westerwolde verricht op woensdag 25 september om 13.00 uur de starthandeling voor de bouw.

Het Pallaertshuis wordt maar liefst 300 vierkante meter groot en ligt op een zeer ruime kavel van 1500 vierkante meter. Het huis heeft een grote leefruimte waarin alle gebruikers met elkaar in contact blijven terwijl iedereen zijn eigen 'ding' doet, variërend van koken, spelen, sport kijken, spelletjes doen, borrelen tot het voeren van een goed gesprek.

Twee verdiepingen

Het vakantiehuis, verdeeld over twee verdiepingen heeft een zodanige indeling dat grote (samengestelde) gezinnen, families, vriendengroep er allemaal hun eigen privacy in vinden. Het heeft op de begane grond voldoende grote slaapkamers, enkele zelfs met eigen ingang en badkamer zodat ook familieleden die zich vanwege persoonlijke omstandigheden zich zo nu en dan van het gezelschap willen of moeten afzonderen, toch aanwezig kunnen zijn bij het familie-event. Het huis inclusief een badkamer en twee slaapkamers op de begane grond is volledig rolstoeltoegankelijk en miva-geschikt.

Zes badkamers

Het huis krijgt zes badkamers en twaalf tweepersoonskamers, allemaal met oog voor detail ingericht, acht parkeerplaatsen, waaronder twee voor elektrisch laden van auto’s, wellnessfaciliteiten en een ruime tuin grenzend aan het kanaal. Verder wordt er aan het buitenleven veel aandacht besteed.

Zoals bij de andere twee grote familiehuizen van Emsland Verhuur wordt ook in het Pallertshuis de
keuken het centrum van het huis met dit keer een marmerlook-uitstraling. Het Pallertshuis heeft een VIP-predicaat en is daarom onderscheidend te midden van het groeiend aantal grote vakantiehuizen in Nederland.

Oplevering

De oplevering is in maart 2020 gepland en de bungalow is vanaf heden te boeken via www.bungalowpark-emslandermeer.nl.