Speeluurtje voor pups bij Dogs Highschool in Blijham

Dogs Highschool, de hondenschool uit Blijham, start vanaf 12 oktober met een gratis speeluurtje voor alle pups tot 16 weken oud. Iedere zaterdagochtend kunnen de jonge viervoeters onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs kennis maken en spelen met andere pups.

Om uit te groeien tot stabiele, sociale honden, moeten pups de eerste vier maanden van hun leven veel socialiseren. Dat betekent de jonge honden op een positieve manier uitgebreid kennis moeten maken met de wereld om hun heen. Ook het leren omgaan met soortgenoten valt daar onder. Dogs Highschool biedt een veilige omgeving waarin de pups op hun eigen tempo kennis kunnen maken en kunnen spelen met soortgenoten van hun eigen leeftijd en formaat.

Het speeluurtje wordt begeleid door gediplomeerde instructeurs, die waken over het welzijn van de honden. Bovendien kunnen zij alle vragen over het opvoeden van de jonge honden beantwoorden.

Het speeluurtje is iedere zaterdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur op het terrein van Dogs Highschool aan de Oosteinde 8 in Blijham. Deelname is gratis. Voor meer informatie of opgave: www.dogshighschool.nl.