Zwem4daagse Winschoten

Winschoten - Van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 oktober wordt in zwembad “De Watertoren” in Winschoten de Nationale Zwemvierdaagse georganiseerd door GZVW.

Net als andere jaren wordt in de herfstvakantie de Nationale Zwem4daagse gehouden. Dit jaar kan iedereen dagelijks 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Dit zijn 10, 20 of 40 baantjes. Wie dit vier dagen achter elkaar heeft gezwommen krijgt voor deze prestatie vrijdag een medaille.

Vanwege het 50 jarig jubileum van de Zwem4daagse is de actie ‘met wie doe jij mee’ georganiseerd. Hiermee wil de organisatue stimuleren dat deelnemers die eerder hebben deelgenomen, iemand meenemen die nog nooit heeft deelgenomen. Als ze iemand meenemen die nog nooit heeft deelgenomen maken ze kans op een goed gevuld zwempakket ter waarde van 50 euro. Hiervoor moet de deelnemer een foto insturen van zichzelf en de nieuwe deelnemer. De actie is geldig vanaf april tot en met december.

Iedereen die een zwemdiploma heeft wordt van harte uitgenodigd mee te doen. Tijdens de vierdaagse zal zowel de jongste als de oudste deelnemer in het zonnetje gezet worden. Aanmelden voor de Nationale Zwemvierdaagse kan dinsdag 22 oktober vanaf 18.15 uur in de wachtkamer van het zwembad, de kosten zijn 5 euro Het is van 18.30 tot en met 20.00. Vrijdag 25 oktober 20.00 tot 21.00 uur is er ook nog discozwemmen.