Halloween beleven op z'n Amerikaans: horrorfilm in drive-in bioscoop in Winschoten

Dankzij Ronde Tafel 41 Winschoten-Oldambt kan Winschoten Halloween op z’n Amerikaans beleven. In een drive-in bioscoop worden zaterdag 26 oktober achtereenvolgens een animatiefilm voor het hele gezin en een horrorfilm vertoond.

Drijvende kracht achter de drive-in bios is serviceclub Ronde Tafel 41 Winschoten-Odambt. De opbrengst komt ten goede aan een lokaal goed doel: Stichting Klein Voorhout in Beerta. Deze stichting helpt kinderen en jongeren die voor korte of langere tijd niet thuis kunnen wonen.

Kaarten kosten € 25 per auto (maximaal 2 volwassenen; per extra volwassene kost het € 7,50 extra).

De drive-in bioscoop wordt opgebouwd op het terrein van rijschool 1-2 Drive aan de Beertsterweg in Winschoten.

Familiefilm

De vroege (18.30 uur) voorstelling is de familiefilm ‘Corgi’. Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en het lievelingetje van de koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt, begint een avontuur.

Horrorfilm

Om 21.00 uur begint de horrorfilm ‘Us’. In deze film vertrekt een gezin naar een strandhuis om te ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De rust die heerste, verandert al snel in spanning en chaos.