SNS Bank Nieuwe sponsor vrijwilligersfeest Oldambt

Winschoten - Er wordt 20 november voor de 9 e keer de prijs voor de vrijwilliger en de vrijwilligersorganisatie van het jaar uitgereikt in Oldambt. Dit jaar wordt de prijs voor de vrijwilligersorganisatie van het jaar voor het eerst gesponsord door de SNS Bank.

Sociaal Werk Oldambt, die jaarlijks het feest organiseert, is blij dat door de sponsoring van de SNS Bank de jaarlijkse traditie om deze prijs uit te reiken voortgezet kan worden. Gert Blaauw, onder andere franchisenemer van de SNS winkel in Oldambt, geeft te kennen de sponsoring voor zijn rekening te nemen omdat de SNS Bank lokaal betrokken is en het vrijwilligerswerk een warm hart toedraagt. Op deze manier wil hij heel concreet uiting geven aan de dankbaarheid voor de inzet van de vrijwilligersorganisaties in Oldambt.

Vrijwilligersfeest

Het vrijwilligersfeest, waarbij vrijwilligers uit de gemeente Oldambt in het zonnetje worden gezet en de vrijwilligersprijzen uitgereikt, vindt plaats bij In den Stallen aan Oostereinde 10 in Winschoten.

Aanmelden voor de vrijwilligersprijzen kan tot 15 oktober

Tot 15 oktober aanstaande kan een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aangemeld worden via de website www.sociaalwerkoldambt.nl (nieuws). Ook kan men bij Sociaal Werk Oldambt in De Boschpoort, het gemeentehuis en de bibliotheek in Winschoten een formulier afhalen voor het aanmelden van een vrijwilliger waarvan u vindt dat hij of zij de prijs verdient. En u kunt deze ook weer afleveren op één van deze locaties.

Aanmelden vrijwilligersfeest

Aanmelden voor het vrijwilligersfeest is mogelijk tot 1 november door een e-mail te sturen naar vrijwilligerswerk@sociaalwerkoldambt.nl. Geef daarbij de vrijwilligersorganisatie, uw voornaam, achternaam en adres op. Lukt digitaal aanmelden niet, dan is aanmelden mogelijk door te bellen met de receptie van Sociaal Werk Oldambt (0597) 421 833