Pompoenen en sp(r)ookjestochten op Dinopark Landgoed Tenaxx

Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde is in herfstvakantie het decor van pompoenen en sp(r)ookjestochten.

In de herfstvakantie is Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde van 19 tot en met 27 oktober dagelijks geopend van 11:00 tot 18:00 uur. Er zijn dan weer allerlei bijzondere dingen te doen en te zien op het landgoed. De activiteiten vinden zoveel mogelijk plaats in verwarmde tenten en overdekte plaatsen.

Dagelijks kunnen kinderen onder leiding van Ranger Richard pompoenen uithollen en er mooie dinokoppen in snijden. Op zaterdag 19 en woensdag 23 oktober blijft het park langer open en is er van 16:00 tot 20:00 uur een Sp(r)ookjestocht uitgezet door de organisatie ‘Spooktocht Appingedam’.

Sprookjestocht

De sp(r)ookjestocht is niet al te eng en ook geschikt voor jongere kinderen. De dino’s in het bos zijn prachtig verlicht en er is een route langs allerlei sprookjesfiguren, zoals o.a. een heks, tovenaar, feeën, elfjes en Indianen. Bij de sprookjesfiguren zijn opdrachtjes te doen en kun je een stempel krijgen. Als je stempelkaart vol is, krijg je een leuk aandenken.

Op 19 en 23 oktober kun je in plaats van pompoensnijden je eigen wandelstok met lichtjes maken om mee te nemen als je de sp(r)ookjestocht gaat lopen.

Alle evenementen zijn bij de normale entreeprijs inbegrepen, net als onbeperkt frietjes, snacks en ranja.

Meer info, openingstijden en prijzen: www.landgoedtenaxx.nl