Kalender Valentino Rossi voor het goede doel

Musselkanaal - Henk Fischer is sinds jaar en dag een groot fan van de Italiaanse motorcoureur Valentino Rossi.

Als voormalig sportfotograaf - hij heeft gewerkt voor verschillende bekende (landelijke) dagbladen en sporttijdschriften - heeft hij één van de meest succesvolle coureurs ooit veelvuldig gefotografeerd. In Assen, in Barcelona en in nog veel meer plaatsen. Tijdens de wedstrijden op de baan, maar ook in de pitbox waar bijvoorbeeld aan de motor wordt gesleuteld.

De beste twaalf (unieke) archieffoto's zijn geselecteerd voor een kalender 2020, die door de 55-jarige inwoner van Musselkanaal in eigen beheer is uitgegeven.

"De kalender is vooralsnog gedrukt in een oplage van 100 stuks, een limited edition dus. De prijs is 34,95 euro, exclusief verzendkosten. Ik heb bewust gekozen voor de allerbeste kwaliteit, want het is een collectors item. De kalender is bovendien voorzien van een certificaat en het wordt verstuurd in een stevige doos zodat het niet wordt beschadigd."

Stichting Happy Smile

De netto opbrengst van de verkoop van de kalenders wordt geschonken aan Stichting Happy Smile. De stichting laat gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland, Duitsland en België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten.

De bijzondere kalender van Henk Fischer is te bestellen via de website www.kiesjekalender.nl, die speciaal voor de sympathieke actie is gebouwd.

U wilt meer informatie over de kalender? Neem dan even contact op Henk Fischer, 06-48602328.

Paul Abrahams