Fit en gezond leven staat centraal tijdens nieuw Wandel + Fit Event bij Gasterij Natuurlijk Smeerling

Het gloednieuwe Wandel + Fit Event, dat op zaterdag 2 november plaatsvindt bij Gasterij Natuurlijk Smeerling in Onstwedde, staat volledig in het teken van wandelen en fit en gezond leven.

Tijdens het Wandel + Fit Event presenteren diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in producten en diensten op het gebied van fit en gezond leven zich in de Gasterij aan Smeerling 15 in Onstwedde.

Meijer’s Mode-Gemakschoenen heeft een van de grootste collecties Xsensible Stretchwalker wandelschoenen van heel Nederland. Tijdens de Wandel + Fit Fair presenteert de Onstwedder schoenenzaak deze unieke collectie. Massage Therapie Vlagtwedde is op het van de partij met een stand over blessurepreventie en diverse soorten massages. PrengerHoekman Fysiotherapie presenteert een stand op het gebied van bewegen en problemen hierbij. De fysiotherapeuten geven advies en tips voor wandelen en voor het opsporen van blessures in pezen en spieren.

Medisch pedicure Ilona Veldhuis van Voetzorg Westerwolde presenteert op het Wandel + Fit Event enkele producten waarmee zij werkt, zoals Pedi-Wol - een wollen natuurproduct waarmee wandelaars blaren en pijnplekken aan de voeten kunnen voorkomen - en voetverzorgingsproducten van HFL Laboratories.

Lekker en ontspannen
Wie even helemaal wil ontspannen, kan tijdens het Wandel + Fit Event deelnemen aan een van de ontspannende mindfullness-sessies van Maroesja Veken van de Praktijk voor Innerlijke Ontwikkeling. In de stand van Dientu vinden bezoekers gezonde producten voor mens en dier: CBD-producten en biologische producten voor de mens en diverse gezonde snacks voor honden en katten. Diëtistenpraktijk Stoffien Wisman, helpt mensen om (te leren) lekker en gezond te eten. Ze beantwoordt vragen, presenteert informatiemateriaal over gezonde voeding en laat bezoekers proeven van enkele gezonde hapjes. Gasterij Natuurlijk Smeerling in Onstwedde houdt zelf een proeverij van hennepthee, een mooi, regionaal product. Bezoekers kunnen er proeven van diverse smaken hennepthee van Dutch Harvest.

Stichting Wandelen in Westerwolde presenteert zich met inmiddels 36 wandelroutes in Westerwolde! De routes van 3 tot en met 16 kilometer leiden wandelaars langs de bijzonderste plekken. Zo maken zij kennis met de verrassende natuur en de landschappen van Westerwolde.

Wandelingen
Ook kunnen bezoekers deze middag lekker aan de wandel door de prachtige omgeving van Smeerling en Ter Wupping. Zo kunnen zij meedoen aan een van de wandelingen vanaf de gasterij die begeleid worden door Prenger Hoekman. Daarbij krijgen ze tips en trucs over wandelen en bewegen. Er zijn wandelingen van 3,5 en 7 kilometer. Neemt u de hond graag mee aan de wandel? Ook dat kan deze middag. Er is een gezellige dog walk over ongeveer 6 kilometer, waarbij er onderweg wat lekkers is voor hond en baas. De honden moeten wel de hele wandeling aangelijnd blijven. Voor al deze wandelingen geldt dat het aantal deelnemers beperkt is.

Aanmelden

Aanmelden hiervoor kan bij Gasterij Natuurlijk Smeerling, via info@gasterij-natuurlijk-smeerling.nl of 0599-312611.

Het Wandel + Fit Event vindt plaats op zaterdag 2 november van 13.00 tot 17.00 uur in en vanaf Gasterij Natuurlijk Smeerling, Smeerling 15 in Onstwedde. De toegang is gratis.