Halloweenoptocht in Vlagtwedde

Voor de 16e keer wordt op vrijdagavond 1 november een Halloweenoptocht gehouden in Vlagtwedde.

De straten in Vlagtwedde zullen vanaf maandag 28 oktober weer versierd zijn met spookjes en andere Halloweencreaties. Vooral tijdens de optocht zullen vele creaties te zien zijn.

De optocht start om 19.00 uur op het plein van de MFA. Vervolgens lopen de deelnemers via de parkeerplaats van Jumbo, de Dr. P. Rinsemastraat, Wilhelminastraat, Slotlaan, Veelerdiep, Kraaikampweg, Wilhelminastraat en Kromme Elleboog, om vervolgens te eindigen op het plein achter Partycentrum Rendering. Hier kunnen de kinderen luisteren naar een verhaal, broodjesbakken en andere activiteiten doen.

De optocht wordt muzikaal begeleid door Muziekvereniging DINDUA uit vlagtwedde. Kinderen kunnen een kleurplaat halen bij de deelnemende winkeliers en deze voor donderdag 27 oktober inleveren zodat zij kans maken op een prijs. De organisatie hoopt op meer kinderen dan de 350 die de laatste keer aanwezig waren. Natuurlijk moeten ze wel allemaal verkleed komen, een lampion meebrengen zou ook mooi zijn, komen en ook de ouders mogen zich verkleden.

Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Henk Vieregge (Blokker Vlagtwedde, 0599-312214).