Gewonde bij vechtpartij tussen jongeren in supermarkt in Winschoten

Bij een vechtpartij in een supermarkt aan de Jachtlaan in Winschoten is vrijdagmiddag iemand gewond geraakt in het gezicht.

Volgens de politie zouden twee jongeren ruzie hebben gekregen. Waarom is niet bekend. Bij de schermutseling zou een wapen zijn gebruikt.

Een woordvoerder van de politie meldt dat de jongeren afzonderlijk van elkaar naar het politiebureau zijn gegaan om hun verhaal de doen.

Aangehouden

Degene die de verwondingen heeft toegebracht, is aangehouden. Het slachtoffer is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Volgens de politiewoordvoerder worden nog met de jongeren gepraat en kan daarom nog niet meer informatie worden gegeven over de toedracht, leeftijden en woonplaatsen van de betrokken jongeren. Ook over het wapen doet de politie geen verdere mededelingen.

Leerlingen naar huis gestuurd

De ruzie heeft in de winkel voor tumult gezorgd. Niet alleen deden mensen hun boodschappen, er was bovendien een onbekend aantal leerlingen van de nabijgelegen school voor voortgezet onderwijs, Ubbo Emmius, getuige.

Het incident zou in de klas zijn besproken, waarna de leerlingen vrijaf hebben gekregen. De directeur van de school kon niet reageren.