Zesde voetbaltoernooi voor sponsoren bij v.v. Westerwolde kent succesvol verloop

Het zesde sponsorvoetbaltoernooi van v.v. Westerwolde vond vrijdagavond plaats. Dit toernooi werd georganiseerd door de activiteitencommissie, in nauwe samenwerking met het hoofdbestuur en de commerciële commissie.

Het toernooi, zes jaar geleden dus in het leven geroepen om de sponsoren een voetbal- en netwerkavond te bieden, kende een uiterst sportief verloop en werd in de vorm van zeven tegen zeven in twee poules van drie teams afgewerkt op het kunstgrasveld van de vereniging.  Een en ander betekende dat er dus totaal – inclusief de finales – negen wedstrijden van 20 minuten werden gespeeld. De publieke belangstelling bij deze wedstrijden was dit jaar behoorlijk groot. 

Na een spannende finale, die in 1-1 eindigde, nam café ’t Oal Kroegie uit Bourtange de vereiste vijf strafschoppen beter dan Jeugdsoos Bthere uit Vlagtwedde en werd daarmee voor het eerst winnaar van dit sponsortoernooi.

De wedstrijden stonden onder leiding van de scheidsrechters Alex Otto en Erwin Vieregge. Na afloop van de finale vond de prijsuitreiking vóór de kantine plaats, waarna er nog geruime tijd werd nageborreld in de kantine. 

Eindstand sponsorvoetbaltoernooi 2019:

1. Cafe ’t Oal Kroegie – Bourtange.

2. Jeugdsoos Bthere – Vlagtwedde.

3. Autoschade Vlagtwedde.

4. Schoppenfabriek Streuding – Vlagtwedde.

5. JUMBO – Vlagtwedde.

6. Bakker Agri Works – Vlagtwedde.