Bekendmaking blinddates Nationaal Theaterweekend

Tijdens het Nationaal Theaterweekend op 24, 25 en 26 januari 2020 kan een aantal voorstellingen in De Klinker in Winschoten voor tien euro worden bezocht. Belangstellenden hebben hiervoor bij de start van het seizoen blinddate-tickets gekocht, niet wetende welke voorstelling men zou gaan bezoeken.

De blinddate-voorstellingen zijn inmiddels bekend. Het gaat om:

- de cabaretvoorstelling ‘Rotatie’ van Jan Beuving op vrijdag 24 januari. Zijn grote fascinatie voor wiskunde en een enorme liefde voor taal maakt hem tot een unieke verschijning in cabaretland. Radio en tv weten hem steeds vaker te vinden voor rake columns, zijn zalen zitten steeds voller en hij won al belangrijke prijzen.

- de ‘Beatshow’ met de legendarische zangers Rudy Bennett enTheo van Es, aangevuld met acteur/schrijver Maarten Spanjer, op zaterdag 25 janauri. Zij nemen de bezoeker mee terug naar de nostalgische jaren 50 en 60 aan de hand van aanstekelijke, herkenbare hits uit die tijd. Het geheel wordt begeleid door de band The Motions.

- ‘Doornroosje De Musical' op zondag 26 janauri. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnenwiel zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders.

Kaarten

Nog geen kaarten? Geen nood. Er zijn nog enkele te verkrijgen bij de  theaterkassa van De Klinker of te bestellen via www.indeklinker.nl.