Eefting Uitvaartverzorging BV schaft drie nieuwe rouwauto’s aan

Eefting Uitvaartverzorging BV, met vestigingen in Winschoten, Delfzijl en Sappemeer, heeft maandag drie nieuwe voertuigen aan het wagenpark toegevoegd. Het gaat om twee Cadillac XTS Platinum staatsierouwauto’s en een Mercedes V-klasse rouwtransportauto. Een forse investering voor het familiebedrijf, dat sinds 1962 bestaat.

“We vinden het belangrijk dat ons wagenpark op orde is” zegt ondernemer Alex Eefting. “Het is juist het eerste moment van ‘uit handen geven’ en dan vinden wij respectvol materiaal zeker van belang.” De drie wagens zijn voorzien van de nieuwste en modernste methodes op het gebied van rouwvervoer.

Eefting vindt het niet allen belangrijk, maar ook passend in de huidige samenleving, dat uitvaartondernemers oog hebben voor de beleving van nabestaanden en blijven kijken naar de ontwikkelingen in de samenleving. Harrie Eefting vult aan: “Ook hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel. Met de nieuwe auto’s, die milieuvriendelijk zijn en aan de huidige eisen voldoen, zijn wij klaar voor de toekomst.”

De nieuwe wagens zijn inmiddels opgenomen in het huidige wagenpark en zijn binnenkort ook te bezichtigen op de geheel vernieuwde website. In totaal heeft Eefting nu negen voertuigen, waarvan vijf voor rouwvervoer zijn bedoeld en vier voor volgvervoer.