Stichting De Dichte Knip op zoek naar opslagruimte voor spullen

Stichting De Dichte Knip Oldambt, die zich inzet voor mensen die aan de armoedegrens leven in die gemeente, is op zoek naar opslagruimte voor spullen.

Met de feestdagen op komst wordt er onder meer, in samenwerking met de Albert Heijn in Winschoten, speelgoed ingezameld voor minderbedeelden. Het speelgoed kan bij de supermarkt worden ingeleverd. Albert Heijn zorgt er vervolgens voor dat het speelgoed bij De Dichte Knip terecht komt.

Ook is er met de Kerst extra aandacht voor ouderen. Doel is ouderen die het financieel lastig hebben kerstpakketten te geven met boodschappen en andere artikelen, zoals linnengoed uit de jaren zeventig en lange onderbroeken.

Boodschappenpakketten kunnen worden afgegeven aan het Noorderplein 14 in Winschoten, telefoonnummer 06-28311672. Geld doneren kan ook: NL97 RABO 0320376796, ten name van Stichting De Dichte Knip Oldambt.

Wensenfoon

Verder zijn drie zogenoemde 'wensenfoons' (telefoons met draaischijf, bedoeld voor dementerende ouderen) in de maak. Deze wensenfoons worden gedoneerd aan verzorgingstehuizen.