Tweede keer Status Quotes in café Carambole in Winschoten, voorverkoop start op 23 januari

Status Quotes komt op zaterdag 9 mei voor de tweede keer naar café Carambole in Winschoten. Deze band heeft zich toegelegd op het werk van de Britse band Status Quo uit de zogenoemde Frantic Four-periode.

Gestimuleerd en geïnspireerd door de reünieoptredens van de oerbezetting van Status Quo besloten gitaristen Toon Eppink en Raymond Nijenhuis na jaren hun woorden om te zetten in daden en een Status Quo tribute-band op te starten. Met de komst van drummer Rens Hardijzer en bassist Harry Kruisselbrink was het kwartet eind 2014 compleet. Alle vier zijn al jaren actief in de Nederlandse muziekscene en spelen in bands als The Fortunate Sons, Cuban Heels, Stingray en Mike & The Mellotones.

The Frantic Four

Status Quotes beperkt zich tot het repertoire van The Frantic Four (Francis Rossi, de op 24 december 2016 overleden Rick Parfitt, John Coghlan en Alan Lancaster), voor velen dé Status Quo line-up. Klassiekers als Down Down, Roll Over Lay Down, Slow Train, Don't Think It Matters, Someones Learning, Umleitung, Fine Fine Fine, Can't Give You More, 4500 Times, Ring Of A Change en Mad About The Boy passeren de revue.

Kaarten

Kaarten (12,50 per stuk) zijn vanaf woendag 23 januari in de voorverkoop verkrijgbaar aan de bar van Carambole. Op de avond zelf (mits nog beschikbaar, de eerste keer dat Status Quotes in Carambole optrad was het concert volledig uitverkocht) kost een kaartje aan de deur 15 euro: https://www.carambole-winschoten.nl/