Maak kans op een gloednieuwe VW Up! bij MAX Autowas in Winschoten

Wie bij MAX Autowas aan de Papierbaan 7 in Winschoten zijn auto laat wassen, dingt mee naar een gloednieuwe VW Up! De actie loopt tot en met 30 april 2020. Daags erna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Klanten kunnen zo vaak meedoen als men wil. "Elke wasbeurt is goed voor één kans, bij bijvoorbeeld tien wasbeurten krijgt de klant tien kansen op het winnen van de auto", zegt Eddy Ufkes van MAX Autowas Winschoten.

Het bedrijf met de langste en modernste wasstraat van Noord-Nederland - maar liefst zestig meter - opende begin vorig jaar de deuren aan de Papierbaan 7 in Winschoten (bij het Tango tankstation). De carwash heeft een capaciteit van honderd auto’s per uur. Ook zijn er dertig gratis stofzuigerplekken.

Hoogwaardige borstels

In de wasstraat zijn louter kwalitatief hoogwaardige borstels genmonteerd, voor optimale bescherming van de autolak. “Het worden stuk voor stuk textielborstels met een enorm absorberend vermogen. Het textiel absorbeert zo veel water en schoonmaakmiddel voor optimale bescherming van de auto. Dat betekent wel dat de borstels enorm zwaar zijn en er extra grote, krachtige machines staan voor de aandrijving.”

Aan het eind van de wasstraat kan de klant kiezen voor een speciale behandeling in de MAX Autopoetsstraat. Hier kan de auto worden gepolisht, zodat hij er aan het eind van de rit uitziet alsof hij zo uit de showroom komt: Alle klanten mogen gratis gebruikmaken van de dertig stofzuigers, waarvan de helft binnen en de helft buiten hangt. Voor wie ook het interieur van zijn of haar auto grondig wil laten reinigen, is er de afdeling interieurverzorging. Hier reinigen en verzorgen medewerkers van de wasstraat het interieur van de auto, onder meer de binnenkant van de ramen, dorpels, dashboard en stoelen.

Meer informatie

Meer informatie op https://www.maxautowas.nl/.