Nieuw in Winschoten: Praktijk voor homeopathie

Linda Oostland is dit jaar haar eigen praktijk voor homeopathie in Winschoten gestart. Linda is bijna 30 jaar werkzaam binnen de gezondheidszorg als verpleegkundige.

Volgens haar is homeopathie 'een natuurlijke en effectieve geneeswijze'. "Homeopathie helpt bij veel uiteenlopende klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen, reumatische klachten, depressie en klachten door stress. Het is geschikt in elke levensfase, ook in de zwangerschap en bij jonge kinderen. De behandeling is persoonlijk, want geen mens is hetzelfde. Reguliere geneeskunde en homeopathie kunnen elkaar goed aanvullen."
 
Totaalbeeld
Als homeopaat is Linda geïnteresseerd in het totaalbeeld. Samen met de patiënt gaat ze op zoek naar de oorzaak van de klachten. Vertrouwen is daarbij heel belangrijk.
 
Belangstellenden kunnen altijd een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek worden vragen beantwoorden en uitleg geven over een homeopathische behandeling. Linda is  lid van de beroepsvereniging voor professionele homeopaten, de NVKH. Daardoor wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering.

De praktijk van Linda Oostland is gevestigd aan het Zuiderveen 15 in Winschoten. Meer informatie op www.HomeopathieWinschoten.nl.