Toneelvereniging Vita Nova speelt het blijspel ‘Onvergetelijke ontmoetingen’ in De Klinker

Toneelvereniging Vita Nova uit Winschoten speelt op 1 en 2 februari het blijspel 'Onvergetelijke ontmoetingen' in de Rabozaal van het plaatselijke theater De Klinker.

Zeventien jaar geleden vond een onvergetelijke ontmoeting plaats tussen Lenie van der Made en Marco Mink. Deze gebeurtenis deed het leven van beiden veranderen. Marco belandde in de gevangenis en schreef daar zijn memoires. Na een spraakmakend interview met Anne Kuijer werd hij een beroemde tv-ster. En Lenie…, die wordt vergeten.

Anne is inmiddels hard op weg naar de top van televisieland. Voor haar nieuwe programma doet zij een beroep op Marco Mink voor een nieuwe ontmoeting tussen de twee personen. Tijdens de filmopnames wordt er flink gewroet in het verleden. Helden verdwijnen in het niet en schurken worden helden. Een geëngageerd stuk, met menselijke en ontroerende en zeer hilarische scènes. Een bijtend spel over schijn en werkelijkheid.  

Kaarten

De voorstelling op zaterdag 1 februari begint om 20.00 uur, die op zondagmiddag 2 februari om 15.00 uur. Kaarten (15 euro per stuk) zijn te koop via www.indeklinker.nl of aan de theaterkassa (0597-700270).