Thermen Bad Nieuweschans en Speeltuin Sint Vitusholt in de race voor Leukste Uitje

Wat zijn de leukste uitjes van Groningen en Friesland 2020? Dat maakt de ANWB bekend op maandag 20 januari om 14.00 uur tijdens een feestelijke bijeenkomst bij AquaZoo Leeuwarden. In de race voor de titel in Groningen zijn onder andere Thermen Bad Nieuweschans en Speeltuin Sint Vitusholt in Winschoten.

ANWB-leden hebben massaal gereageerd om de leukste uitjes van heel Nederland (en over de grens) te kiezen. Meer dan 80.000 stemmen heeft de ANWB ontvangen via ‘Het Land van ANWB’.

De leden waardeerden de genomineerde dagattracties op vijf aspecten: prijs-/kwalitetsverhouding, sfeer, personeel, faciliteiten en aanbod. Deze beoordelingen, samen met het totaal aantal stemmen, heeft geresulteerd in de landelijke top-3, een top-3 per provincie en de top-3 van uitjes over de grens.

In de race voor de titel in Groningen zijn deze uitjes: https://www.anwb.nl/landvananwb/verkiezingen-leukste-uitje-van-groningen-2020. In de race voor de titel in Friesland zijn deze uitjes: https://www.anwb.nl/landvananwb/verkiezingen-leukste-uitje-van-friesland-2020  

Kijk hier: https://www.anwb.nl/landvananwb/verkiezing-leukste-uitje-van-nederland-2020 naar alle landelijke, provinciale en over de grens genomineerde uitjes van 2020.