Zwemclub H2Oldambt houdt weer drijf-ins om nieuwe leden te werven - Ook is de club op zoek naar een nieuwe trainer

Zwemclub H2Oldambt, bedoeld voor zwemmers vanaf 20 jaar, houdt maandag 20 en woensdag 29 januari weer drijf-ins om nieuwe leden te werven en om mensen en mensen kennis te laten maken met de club. Plaats van handeling is zwembad De Watertoren in Winschoten. Op beide kunnen belangstellenden hier terecht van 19.15 tot 20.00 uur.

H2Oldambt richt zich club op alle 20-plussers die graag banen zwemmen, de ‘babbelbaan’ te langzaam vinden en willen werken aan hun conditie en zich sterker willen voelen. Doorzwemmen in eigen tempo is hierbij het uitgangspunt.

De zwemclub club is niet gericht op wedstrijdzwemmen, het gros van de leden traint om sportief bezig te zijn. Slechts een handjevol zwemt wel wedstrijden, zij trainen in aparte banen.

Nieuwe trainer gezocht

Zwemclub H2Oldambt is nog altijd op zoek naar  een trainer voor de trimgroep en voor de masterzwemmers. De trainingstijden in De Watertoren zijn op maandag en woensdag van 19.15 tot 20.00 uur, op vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur en op zondag van 8.30 tot 9.15 uur. Het gaat vooral om de avonden, maar - in overleg met het bestuur van de zwemclub - kan de nieuwe trainer ook overdag trainen met genoemde groepen.

Voor meer informatie, mail naar: secretarish2oldambt@gmail.com of kijk op https://www.hatweeo.nl/.