Schoonheidssalon Petraas in Nieuwe Pekela in de race voor Beauty Awards 2020

Schoonheidssalon Petraas in Nieuwe Pekela is genomineerd voor de Beauty Awards 2020. De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens een feestelijke gala-avond op zondag 19 april in NBC Nieuwegein. Naast Petraas zijn nog twee salons uit het Noorden in de race voor de titel: Schoonheidssalon Inge in Leeuwarden en Huid Totaal in Roden.

Na het traject van inzendingen, het bezoek van Mystery Guests en beraad van de vakjury zijn er 20 genomineerden in zeven categorieën geselecteerd. “Deze genomineerden maken zich nu op voor het laatste deel van de wedstrijd: jezelf presenteren in een gesprek met de vakjury, waarbij ze allemaal natuurlijk maar één doel hebben: op 19 april aanstaande de felbegeerde Beauty Award mee naar huis te nemen”, schetst Maddy Weide namens de organisatie op haar website.

Eigenhaardstraat 28

Petra Oosterhuis van Schoonheidssalon Petraas opende in 2012 haar salon aan de Eigenhaardstraat 28 in Nieuwe Pekela. Naast depilomeerd schoonheidsspecialiste is ze gecertificeerd SKIN- en COSMEDICAL Therapist en IK MedIKal Therapist. Daarnaast is Petra in het bezit van het diploma dermatologie voor schoonheidsspecialisten en is ze gespecialiseerd in huidverjonging en huidproblemen als acne, rosacea en couperose. 

Voor meer informatie en contact: 06-53291500, info@petraas.nl, of www.petraas.nl.