Schaatsvereniging HvOG viert 50-jarig bestaan met leden en oud-leden

De Hardrijdersvereniging Oost-Groningen (HvOG) bestaat op vrijdag 6 maart op de kop af vijftig jaar. Dit wordt gevierd met een feestavond voor leden en oud-leden. Wie bij het feest aanwezig wil zijn kan zich aanmelden.

Door de jaren is het ledenaantal sterk wisselend geweest. Naast jeugd en recreanten is er ook een aantal dat uitsluiten aan de zomer-fietstrainingen deelneemt. Het aantal rijders met een wedstrijdlicentie voor het schaatsen is in de loop der jaren afgenomen, een trend die bij alle Groninger schaatsverenigingen te zien is.

Naast het langebaanschaatsen is HVOG ook actief bij het marathonschaatsen. Momenteel is Ronald Kruijer (Team Bouwselect) het succesvolste clublid. Hij is op het hoogste niveau van Nederland actief, in de Topdivisie van het marathonschaatsen. Heel recent stond hij voor het eerst in zijn carrière op het erepodium.

Wie de feestavond wil bezoeken kan een mailtje sturen: hvog1970@gmail.com. Vermeld daarin persoonlijke gegevens als naam, (mobiele) telefoonnummer en adres.

Meer informatie

Meer informatie op https://hvog.nu/