Organisatie Vier Grote Muziekfeesten wijkt uit naar Onstwedde

Harrie Meiringh wilde de feesttent voor zijn Vier Grote Muziekfeesten in april opslaan in Alteveer, maar kreeg geen vergunning voor het organiseren van een dergelijk meerdaagse evenement. Onstwedde bood uitkomst.

In die plaats zijn Meiringh c.s., net als in november vorig jaar, wel welkom. De Vier Grote Muziekfeesten, die worden gehouden op het Evenemententerrein naast manege De Driesporen aan de Wessinghuizerweg, worden gehouden op vrijdag 3, zaterdag 4, vrijdag 10 en zaterdag 11 april.

Op de openingdag is het de beurt aan SLAM/Club Ondersteboven, daags erna staat een Boerenrockfeest op de rol met onder ander De Suskes, De Wethouders en Evert Baptist.

Eeen week later, op vrijdag 10 april gaat het feest verder met het Noordelijk Muziekfeest. Optredens zijn er die avond van onder anderen Ancora, René Karst, Lucas & Gea, Burdy, Hazes Tribute en Chris de Roo.

De festiviteiten worden afgesloten op zaterdag 11 april met Q-Music De Voute Party.

Gratis kaarten

Gratis kaarten voor alle avonden kunnen worden besteld via: www.naaronstwedde.nl.

De Vier Grote Muziekfeesten in Onstwedde zijn een extraatje; op 6, 7, 13 en 14 november staan de 'reguliere' Vier Grote Muziekfeesten op de rol.

Bevrijdingsweek

In Onstwedde is overigens in april veel te doen, want van maandag 13 april (Tweede Paasdag) tot en met vrijdag 17 april staat de Bevrijdingweek op de rol, met onder meer een live-optreden van de band Alloway. Zie: https://hetstreekblad.nl/artikel/1066719/tal-van-activiteiten-tijdens-bevrijdingsweek-in-onstwedde.html

Kisjeskearls

Verder brengt de boerenrockband Kisjeskearls op zaterdag 4 april een ode aan de band Normaal in jeugdsoos De Boerderij. Zie: https://hetstreekblad.nl/artikel/1072648/kisjeskearls-brengt-n-hulde-an-normaal-in-de-boerderij-in-onstwedde.html