Maak een ontwerp voor de Vlagtwedder vlag

Het bestuur van de Vereniging van Dorpsbelangen Vlagtwedde wil dat er binnenkort een Vlagtwedder vlag komt. Tot op dit moment bestaat een dergelijke vlag nog niet. Om de Vlagtwedder vlag te ontwikkelen roept het bestuur jong en oud, al dan niet wonend in Vlagtwedde, op een ontwerp te maken.

Het thema voor deze vlag moet zijn ‘Vlagtwedde, het hart van Westerwolde’. Het ontwerp, digitaal of handmatig, moet gemaakt worden op een liggend A4’tje. De ontwerpers mogen zelf de techniek bepalen. Er mag dus onder andere worden getekend, geverfd, gebreid, geborduurd of geplakt.

De ontwerpen kunnen, voorzien van naam, adres en leeftijd, tot en met zaterdag 29 februari worden gemaild naar info@dorpsbelangen-vlagtwedde.nl of ingeleverd worden aan de Kromme Elleboog 5 in Vlagtwedde. De naam van de persoon moet niet op het ontwerp staan, maar op een apart briefje worden bijgevoegd. Dit om de jury haar werk zo onafhankelijk mogelijk te laten doen. Per persoon mogen er meerdere ontwerpen worden ingeleverd.

De winnaar van de ontwerpwedstrijd krijgt onder ander de Vlagtwedder vlag op ware grootte.

Het streven is om de Vlagtwedder vlag te presenteren tijdens de jaarvergadering van Dorpsbelangen Vlagtwedde op dinsdag 31 maart.