Specialist FitFwd naar Schoenmaker Schriemer in Winschoten

Een voetspecialist van FitFwd komt op vrijdag 21 februari langs bij Schoenmaker Schriemer in de Langestraat 51A in Winschoten. Wie voetklachten heeft, kan die dag om advies vragen. Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en uitleg gegeven over de werking van de Fusselastic-steunveer, een Duitse ontwikkeling.

De Fusselastic-steunveer is een vervanging van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de traditionele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft deze steunzool een verende werking. Deze activeert de bloedsomloop, sterkt de spieren aan en maakt de
zenuwblokkade’s vrij. De steunveer bevordert het op natuurlijke wijze lopen, zodat het lopen niet meer zorgt voor vermoeidheid en pijnlijke voeten.

Grote opmars

In de afgelopen 25 jaar heeft de Fusselastic-steunveer een grote opmars gemaakt in Europa en Amerika onder mensen met voetklachten en de daaruit voortvloeiende been-, knie-, rug- en schouderklachten. Deze steunveer verbetert de stand en corrigeert de voetholte, de gevoelige voorvoet wordt door het corrigerende kussentje extra ondersteund. De pijn neemt door deze behandeling af en de banden en spieren worden krachtiger. Ook wordt door het verende effect bij iedere stap de totale voetvlakte gemasseerd, wat een goede doorbloeding bevorderd.

Bijkomend voordeel van de Fusselastic-steunveer is het handzame formaat, het is namelijk zo dun als een bankpasje en past daardoor in iedere schoen.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden is wel wenselijk en kan via: 0597- 415769. Kijk voor meer informatie op www.fitfwd.com.