Een filmpje pakken in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie staat voor de deur en dat betekent dat er in De Klinker in Winschoten weer allerlei films te zien zijn. Kinderen kunnen terecht voor de animatiefilm Spike en de magische steen, De Grote Slijmfilm en Kruimeltje en de strijd om de goudmijn. Voor volwassenen is er de film April, May en June.

In April, May en June vragen drie halfzussen, met drie verschillende vaders zich bij de naderende dood van hun moeder af waar
ze staan in het leven, wat ze nog met elkaar hebben en vooral: wat te doen met hun autistische broer Jan.

De films worden op verschillende dagen en tijdstippen vertoond.

In de weekenden na de voorjaarsvakantie worden nog een aantal films aan het rijtje toegevoegd. Vrijdag 28 februari wordt een meeslepend oorlogsdrama over de eerste Wereldoorlog: 1917 op het witte doek vertoond. Een dag later, zaterdag 29 februari, ziet u Jim Bakkum schitteren in de film Onze jongens in Miami. Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in de langverwachte film Bad Boys For Life. Deze film is te zien op vrijdag 6 maart.

De beentjes van Sint-Hildegard met Herman Finkers & Johanna ter Steege staat een week later, vrijdag 13 maart, op de rol.

Meer informatie

Meer informatie op www.indeklinker.nl of haal de filmladder bij de theaterkassa van De Klinker.