Concert pop Eikens en Warta in het Albatrosgebouw

Op uitnodiging van de Culturele Commissie Pekela treden JanJaap Eikens en Marco Warta zondagmiddag 23 februari op in het Albatrosgebouw aan de Abraham Westersstraat 83 in Nieuwe Pekela. Ze spelen voornamelijk muziek uit de zestig en zeventiger jaren tot heden.

Ooit speelden deze beide mannen samen in de Frontline Showband en traden ze voornamelijk op bij grotere evenementen. Ook begeleiden ze met deze band vele bekende artiesten.

Na het laatste optreden van de Frontline Showband in 2010 hebben ze besloten om weer muzikaal samen verder te gaan onder de naam Eikens & Warta. Nu zijn ze alweer 10 jaar drukdoende met optredens in heel Nederland.

Op het programma staan liedjes van onder andere Eric Clapton, Simon and Garfunkel, Bløf, The Four Tops, Elvis Presley en Robbie Williams. Ze bespelen diverse instrumenten, zoals piano, gitaren, contrabas, accordeon en mondharmonica.

Het optreden op 23 februari begint om 15.00 uur. De entree bedraagt 10 euro; dit is inclusief koffie/thee met een traktatie.