Cbs Maranatha haalt oud ijzer op voor herinrichting van schoolplein

De schoolcommissie en de medezeggenschapsraad van cbs Maranatha in Winschoten houden op zaterdag 29 februari een oud ijzeractie. De opbrengst is bedoeld voor de herinrichting van het schoolplein.

Het schoolplein dat er ligt, is aan vervanging toe. Vooral het plein van de kleuters. Er staat een speeltoestel dat niet meer voldoet, en datzelfde geldt voor de ondergrond. Verder is de zandbak e groot voor het aantal kinderen dat gebruik maakt van het plein.

Er is in samenspraak met een professionele partij een plan gemaakt voor een heel nieuw plein. Het plan is tot stand gekomen in samenwerking met de kinderen, ouders en leerkrachten van de school en wordt ondersteund door het Wijkplatform Centrum.

Vermeulen Steen & Hout

Op zaterdag 29 februari  staat er van 9.00  tot 12.30 uur een container op het terrein van Vermeulen Steen & Hout aan de Lijnbaan 7 in Winschoten (naast de Intratuin). Hierin kan oud ijzer en andere metalen gedeponeerd worden. Medewerkers van school staan klaar om te helpen bij het storten en eventueel het sorteren van de spullen. Oude elektrische apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en drogers mogen niet worden ingeleverd.

Laten ophalen
Wie niet in de gelegenheid is om de oude metalen zelf naar de Lijnbaan te brengen, kan een mailtje naar
oudijzerwinschoten@gmail.com. In de mail dient de naam vermeld te worden, wat men wil inleveren en waar het oud ijzer moet worden afgehaald (binnen een straal van maximaal 10 kilometer rondom Winschoten).