Pekelder zangtrio The Brunettes Komproe brengt debuutsingle uit

Zangtrio The Brunettes Komproe uit Boven Pekela brengen woensdag hun debuutsingle 'Maar ik ben ook' uit. De plaats gaat vergezeld van een videoclip.

De passie voor muziek begon voor The Brunettes Komproe, bekend van diverse talentshows als Popstars (als groep), The Voice Of Holland (Michelle) en - recent -  het RTL-programma All Together Now, begon in Mussel waar ze zongen in het kinderkoor The Happy Singers van de plaatselijke christelijke kerk. 

Na de verhuizing naar Boven Pekela werden de microfoons aanvankelijk aan de wilgen gehangen. Het gemis was echter groot, waarop werd besloten zangles te nemen bij Eurodisc in Musselkanaal. Uiteindelijk besloten de zussen  een volgende stap te zetten door mee te doen aan talentenjachten. Melissa zag dit niet zitten en haakte af, maar als grote fan komt ze regelmatig langs bij optredens van The Brunettes Komproe.

Aretha Franklin

Hun hart ligt bij bij Soul en Mowtown, met af en toe een uitstapje naar de jazz of rock ’n roll. Aretha Franklin, Whitney Houston, Elvis Presley, maar ook Sugar Lee Hooper, zijn daarbij hun inspiratiebronnen.

Na ruim 10 jaar samen zingen besloten de damesdat het tijd werd om zelf een eigen nummer uit te brengen. Over het resultaat zeggen de dames dat het een nummer is voor iedereen, man of vrouw, omdat bijna iedereen weleens te maken heeft gehad met ongelijkheid of onterecht op zijn of haar plek werd gezet.

YouTube

Het nummer 'Maar ik ben ook' kwam tot stand in samenwerking met Jeroen Russchen en Robert Vredeveld. Media Hunks is verantweeordelijk voor de videoclip, die vanaf woensdag te zien is op YouTube.