Harrie Vermeulen maakt herrie in Winschoten

Jon van Eerd zet als Harrie Vermeulen de Nederlandse theaters weer op de kop met zijn nieuwe komedie Herrie in de Keuken, op donderdag 5 maart te zien en te beleven in De Klinker in Winschoten, aanvang 20.15 uur

In deze absurde komedie vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater. Om de chaos compleet te maken, spelen zes acteurs samen meer dan 60 rollen.

Het alter ego van Jon van Eerd hield zich het afgelopen jaar gedeisd, maar in Herrie in de Keuken kan het publiek weer om hem lachen. Harrie komt uiteraard weer gigantisch in de problemen, problemen die door zijn impulsieve acties steeds groter en gekker worden.

Noodlijdende snackbar

Harrie Vermeulen en zijn compagnon zijn eigenaar van een noodlijdende snackbar. Hier proberen ze hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. Maar de zon begint te schijnen als de eigenaressevan de aangrenzende tattooshop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden.

Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de keuringsdienst van waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking...

Naast Jon van Eerd zijn Arie Cupé, Joey Schalker, Anne Lamsvelt, Liss Walravens en Brian Verhagen te zien in deze komedie.

Kaarten

Voor kaarten: www.indeklinker.nl, of via de theaterkassa van De Klinker.