Beurs Tuin&Zo vormt dé start van het buitenseizoen

Beurs Tuin&Zo, dat van vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart wordt gehouden in de Europahal van Van der Valk in Zuidbroek, vormt dé start van het buitenseizoen. Het betreft de 21e editie van het evenement.

Bezoekers kunnen op deze beurs van alles op gebied van tuin en huis tegenkomen, zoals stands van hoveniers, tuinmeubelen, hekwerken, houtbouw, tuinartikelen, bloemen en planten, lifestyleproducten, bestratingsmateriaal, tuinkassen, decoratie en huis- en tuininrichting.

Noviteiten en trends

Bezoekers worden door circa vijftig bedrijven geïnformeerd over de laatste noviteiten en trends, ook op het gebied van onderhoud, en de tuin of het huis voorjaarsklaar te maken. Behalve de nieuwste trends op tuingebied is er ook aandacht voor het oude. De Nederlandse vereniging van fruitbomen geeft bijvoorbeeld uitleg over enten van oude rassen. Bezoekers kunnen meegebrachte oude stekken laten enten op onderstammen.

Zaterdag en zondag kunnen volwassenen een gratis workshop volgen bij de stand van ’t Rietstee. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers met natuurlijke materialen een artikel maken voor in de tuin of woning. Voor de kleintjes is er zaterdag en zondag een speelkussendorp ingericht.

Duo's die op vrijdag de beurs bezoeken, hoeven maar voor één persoon betalen.

Openingstijden

Eurohal Van der Valk is aan de Burgemeester Omtaweg 4 in Zuidbroek. Tuin&Zo is op de vrijdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt zes euro; kinderen tot en met 12 jaar hoeven niet te betalen. Parkeren is gratis.