Loopbaan regisseren tijdens Ontdek de Zorg bij Zorggroep Meander

Zorggroep Meander houdt in de Ontdek de Zorg-week, van 16 tot en met 21 maart, speeddates voor vakantiewerk en nieuwe collega’s voor de thuiszorg in Stadskanaal. Belangstellenden gaan tijdens de speeddate in gesprek met toekomstige collega’s, om zo alles te ontdekken over de mogelijkheden van werken in de ouderenzorg.

Als vakantiekracht bij Zorggroep Meander kan men onder andere aan de slag als Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundige. Speeddaten kan op locaties in Veendam, Stadskanaal, Ter Apel, Vlagtwedde en Musselkanaal. Vakantiekrachten die bij Zorggroep Meander in dienst komen krijgen, twee bioscoopbonnen.  

Voor thuiszorg Stadskanaal houdt Zorggroep Meander een speeddate op maandag 16 maart van 13.00 tot 16.00 uur. Iedereen met een diploma Verzorgende IG en/of Verpleegkundige is hier welkom. Ook contracten tot 32 uur zijn mogelijk in de thuiszorg van Zorggroep Meander.

Aanmelden

Aanmelden voor een speeddate op een locatie naar keuze kan via www.zgmeander.nl/speeddate-vakantiewerk en voor Stadskanaal via www.zgmeander.nl/speeddate.