Clubs en verenigingen gezocht voor Dag van het Park

Het jaarlijkse evenement Dag van het park vindt ook dit jaar weer plaats in het Stadspark in Winschoten. Het evenement wordt georganiseerd door de gemeente Oldambt, met als doel zoveel mogelijk inwoners uit de gemeente Oldambt naar parken en groen in hun leefomgeving te trekken en een onvergetelijke dag te laten beleven.

Het evenement vindt plaats op zondag 31 mei van 13.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek. Langs de route kunnen verenigingen zich presenteren aan het publiek door middel van het geven van workshops, trainingen, optredens of door het verstrekken van informatie.

Vorig jaar is voor het eerst een prijs voor de leukste activiteit toegevoegd aan de Dag van het Park. Ook dit jaar hebben we als organisatie weer een prijs voor de vereniging met de leukste activiteit.

Zoals ieder jaar is de organisatie van het evenement weer op zoek naar verenigingen die zichzelf van hun beste kant willen laten zien. Deelname aan het evenement is ook voor verenigingen gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@marketingoldambt.nl.