AV Aquilo houdt voor de 25ste keer een opstapcursus voor hardlopers

AV Aquilo uit Winschotenstart op zaterdag 18 april weer met haar jaarlijkse opstapcursus voor hardlopers. Een jubileum. De cursus wordt voor de 25ste keer gehouden.

De opstapcursus is voor mensen van (bijna) alle leeftijden die allemaal graag wat meer willen bewegen. Om mee te doen is niet veel nodig: Gemakkelijk zittende kleding, een paar sportschoenen en vooral een positieve instelling. 

Wie mee wil doen kan zich op 18 april om 9.00 uur melden bij Trea Blaauw in het clubhuis ‘Het Noorderhonk’ aan de Bovenburen 110 (achter Sportcentrum Nico Jager) in Winschoten.

Er wordt gedurende acht weken twee keer per week, onder leiding van KNAU-gecertificeerde trainers, getraind op de atletiekbaan in het Stadspark of in het Rosarium.Ook krijgen de deelnemers informatie over onder meer ardlopen, trainingsmogelijkheden, kleding en schoenen. Aan het eind van de cursus kan men 20 minuten achtereen hardlopen, zonder te wandelen.

Getraind wordt op zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.30 uur en op dinsdagavond van 19.30 tot 20.45 uur. De kosten bedragen 25 euro voor 16 trainingen.

Vragen en opmerkingen

Voor vragen of opmerkingen, kan men terecht bij coördinator Trea Blaauw, via atblaauw@hotmail.com of 06-49360890.