Uitgifte maaltijden en inzameling levensmiddelen voor de voedselbank in Winschoten

Kerken en diverse instanties slaan hun handen ineen. De camper van het Leger des Heil staat op verschillende plaatsen in Winschoten om (gratis) warme maaltijden te verstrekken voor zij die het nodig hebben en om giften voor de voedselbank aan te nemen.

Vandaag, dinsdag 24 maart, staat de camper vanaf 16.30 uur op de parkeerplaats van de Jumbo en om 17.30 uur op het Marktplein. Twee dagen later, op donderdag 26 maart, parkeert de vamper om 16.30 uur in de buurt van 't Vondelhys en een uur later staat hij op de parkeerplaats bij de Lidl.

Wie een gratis maaltijd wil kan aangeven wanneer en waar. De organisatie zorgt er dan voor dat er een maaltijd klaar staat.
 
Opgave

Opgave via bineke.berkenbosch@legerdesheils.nl of telefonisch bij het Leger des Heils, via 0597-416650 (als er niet wordt opgenomen, kan worden ingesproken). 

Kimberley Bond namens de initiatiefnemers: "Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en houden we voldoende afstand van elkaar. Let daarbij op de strepen die op de grond staan."