Bouwadviesbureau voor particulieren in Winschoten

Met een nieuw bouwadviesbureau voor particulieren en doe-het-zelfbouwers en -klussers, wil Rieks Heslinga in Winschoten particulieren adviseren en begeleiden bij diverse bouwklussen. Dit is, volgens Heslinga, het eerste bouwadviesbureau in de regio dat zich voornamelijk richt op particulieren die advies of bouwbegeleiding nodig hebben, waarbij de focus ligt op het zelfstandig uitvoeren.

'Mijn doel met ons adviesbureau is dat ik iedereen die een verbouwing of renovatie in hun huis wil uitvoeren, wil adviseren en begeleiden om het zelf te doen. Veel doe-het-zelvers hebben vragen als 'Hoe moet ik dit maken, welke volgorde moet ik hanteren, welke materialen heb ik nodig en wat zijn de kosten'? Veel mensen willen het wel zelf doen, maar weten niet hoe. Ze zijn bang om fouten te maken, maar willen het liever ook niet uitbesteden aan een aannemer of klussenbedrijf, omdat dit voor sommige mensen best veel geld kost. Wij streven er naar om die doelgroep particulieren te begeleiden in het bouwproces met een goed bouwadvies of de juiste bouwbegeleiding."

Visie en missie
"Wij kruipen graag in de huid van sparringpartner, bouwadviseur, bouwinspecteur, isolatie-adviseur of klusadviseur bij kleine en middelgrote bouwprojecten of klussen in huis en tuin. Het is onze missie om doe-het-zelfbouwers en -klussers het juiste advies op het juiste moment te geven. Doordat er vaak veel vragen zijn bij klanten die hun materialen bij bouwmarkten halen, willen wij juist op de doelgroep doe-het-zelfklusser inspelen, om hen met advies en klushulp bij te staan. Om het laagdrempelig te houden, werken wij met een scherp uurtarief voor particuliere bouwers en klussers."

Ervaring in de bouw en verbouw
Bouwadviesbureau Heslinga heeft meer dan 35 jaar ervaring in de bouw, verbouw en renovatie deskundigheid in huis. "Wij beschikken daarnaast over een groot netwerk aan businesspartners en klushulpen die ingeschakeld kunnen worden, indien een particulier hulp nodig heeft bij het uitvoeren van een bouwklus."

Meer informatie

Meer informatie op www.bouwadviesbureau-particulieren.nl