Online winkelen mogelijk in Winschoten

'Nu onze klanten amper nog naar buiten gaan, is het online aanbod als alternatief voor een bezoek aan de binnenstad Winschoten wel heel voor de hand liggend. Dit is de eerste zin uit een mail van Marketing Oldambt aan de ondernemers in de binnenstad van Winschoten.

Webwinkel Winschoten24.nl biedt iedere Winschoter ondernemer de kans zijn producten aan te bieden. Klanten uit de omgeving van Winschoten kunnen zodoende blijven kopen, terwijl ze thuis blijven en toch de lokale ondernemers steunen.

Met hulp van onder andere vrijwilligers, leerlingen van het Noorderpoort, Marketing Oldambt en gemeente Oldambt wordt er voor gezorgd dat alles snel opgeschaald wordt.

Mick Zuurman van Markering Oldambt: "Doordat iedereen zijn schouders eronder zet, is het mogelijk om de aankopen gratis te bezorgen tot 10 kilometer rond Winschoten. Zo proberen de ondernemers van de nood een deugd te maken. Ondernemers helpen hun klanten met thuisblijven en de inwoners in en rond Winschoten op hun beurt door inkopen bij de lokale ondernemers te blijven doen."