Galerie Waarkunst bedenkt variant op de McDrive

In tijden van crisis wordt de mens creatief. Galerie Waarkunst in 't Waar komt met een ludieke oplossing op bezoekers toch te laten genieten van de aanwezige beelden een schilderijen. Een variant op de welbekende McDrive.

"Normaal gesproken zouden we het nieuwe seizoen starten met een expositie van een aantal veelbelovende kunstenaars uit India, maar het coronavirus heeft ons hele expositieprogramma op zijn kop gezet. Dus stellen we ons programma voorlopig uit naar het tweede deel van dit jaar."

Toch kunnen bezoekers het kunstwerk 'Along the Tears' van Marc van Vliet en diverse beelden en installaties aanschouwen. Galerie Waarkunst is namelijk 'omgebouwd' tot een 'Drive-in galerie'.

Vanuit de auto of op de fiets rijden of fietsen de bezoekers stapvoets langs de werken, zonder uit te stappen, respectievelijk af te stappen. Via de hoofdingang mag men naar binnen. alles wordt angegeven. En, een tweede rondje maken mag, om alles nog een keer te bekijken.

Natuurkok Sofie van Verse Aarde is ook van de partij; van haar ontvangen de bezoekers kleine proeverijtjes met kruiden uit de natuur.

Galerie Waarkunst aan de Hoofdweg 1 in 't Waar is met de paasdagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.