Sportcentrum Nico Jager gaat van start met Thuischallenge

Sportcentrum Nico Jager gaat dinsdag 14 april van start met Thuischallenge, de home-edition van het afvalprogramma Body Support.

Alie Weerts: "Veel mensen willen gezonder worden om zich fitter te voelen en beter in hun vel te zitten. Daarnaast is een vooruitgang in conditie en kracht ook een doelstelling. De Thuischallenge is een slim traject voor iedereen die op een verantwoorde manier een gezonde leefstijl nastreeft, ook in deze vreemde, soms angstige periode waarin we op weg zijn naar het ‘nieuwe normaal’."

Online begeleiding
Deelnemers worden online begeleid door fitnessinstructeurs van Sportcentrum Nico Jager. Men ontvangt op maat gemaakte weekmenu’s, één-op-één-onlinecoaching, tips voor gezond thuis werken en bewegen, gezonde voeding voor het hele gezin
en een app. In de menu’s kan ook rekening kan worden gehouden met specifieke wensen van bijvoorbeeld diabetici of
mensen die vegetarisch willen eten.

Sanne Folkers en Patrick Stegenga, fitnessinstructeurs: "We dagen iedereen uit om zich aan te melden, het is een leuk en motiverende challenge’. Samen met je huisgenoten ga je ervoor om sterker en fitter te worden en zoveel mogelijk
conditie en kracht op te bouwen."

Aanmelden en actie
Aanmelden kan vanaf nu door een mail te sturen naar backoffice@sportcentrumnicojager.nl. Leden betalen 39,95 euro, niet-leden 79,95 euro. Het programma duurt vier weken, leden krijgen er gratis twee weken bij.

Meer informatie

Meer informatie op www.nicojager.nl.