Nauwere samenwerking tussen Gasterij Natuurlijk Smeerling en PUUR Westerwolde leidt tot 'Verrassend doordachte lunchbox'

Gasterij Natuurlijk Smeerling en PUUR Westerwolde in Sellingen breiden hun samenwerking uit. Samen zijn ze op zoek gegaan naar nieuwe ideeën en mogelijkheden om hun gasten culinair te verwennen. dit heeft geleid tot de 'Verrassend doordachte lunchbox'.

Met deze lunchbox willen beide horecalocaties de inwoners, toeristen en passanten mee laten genieten van al het moois en lekkers dat de streek Westerwolde biedt.

Deze lunchbox bevat gerechten met vooral Westerwoldse ingrediënten, dus van boeren en producenten uit de streek. De producten worden meegegeven in een 'to go' picknick-verpakking. De lunchboxen zijn te bestellen bij Gasterij Natuurlijk Smeerling via info@gasterij-natuurlijk-smeerling.nl en bij PUUR Westerwolde via Gasterij Natuurlijk Smeerling.

Openingstijden Gasterij Natuurlijk Smeerling

Vanaf 1 Juni, 12.00 uur is Gasterij Natuurlijk Smeerling weer open. Op het terras zijn zitplaatsen voor twee personen en tafels voor gezin met meerdere personen; binnen zitten (tot 30 personen) is mogelijk, alleen middels reservering, tafels voor twee personen en tafels voor gezin met meerdere personen.

Gasterij to go afhaalpunt is woensdag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

Openingstijden PUUR Westerwolde

Vanaf 1 juni  is het terras van PUUR Westerwolde, bij mooi weer, op zondag weer open. Zondags tussen 11.00 en 17.00 uur kan men er terecht voor een hapje, drankje of lunch.

Beide locaties zijn voor groepen op afspraak geopend.

Meer informatie

Meer informatie op www.gasterij-natuurlijk-smeerling.nl en/of www.puurwesterwolde.nl.