Filmzaal De Klinker weer geopend

De Klinker in Winschoten moest op 13 maart noodgedwongen haar deuren sluiten, maar vanaf 3 juni gaan de deuren van de Rabozaal weer open en kan men er terecht voor een bezoek aan de film De Beentjes van Sint-Hildegard met onder andere Herman Finkers.

De film is vanaf woensdag 3 juni op verschillende dagen en tijden te zien. Voorafgaand aan de film is het mogelijk om een drankje en iets lekkers te kopen in het nieuwe Theatercafé. Over een aantal weken worden ook andere films aan het programma toegevoegd.

De Klinker hanteert bij het vertonen van de film de regels van het RIVM. Zo zijn er maximaal 30 bezoekers tegelijk welkom, houden we rekening met de 1,5 meter afstand en staan er desinfecterende middelen klaar. Er is geen pauze in de film en na de film wordt u verzocht de zaal en het gebouw zo spoedig mogelijk te verlaten.

Kijk op indeklinker.nl/film voor het programma en het kopen van tickets. Wilt u uw tickets liever telefonisch of per email aanschaffen? De kassa is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en woensdag van 16.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar, via 0597-700270, optie 1. Een email sturen kan naar kassa@indeklinker.nl.