Bibliotheek Nieuwe Pekela gaat weer open

De afgelopen weken openden de eerste bibliotheken in Oost-Groningen weer de deuren. Blije bibliotheekleden konden niet wachten om een nieuwe voorraad boeken te lenen. Woensdag 3 juni kunnen bibliotheekleden ook weer terecht in de bibliotheek van Nieuwe Pekela.

Om de veiligheid te kunnen waarborgen, gaan de bibliotheken van Biblionet Groningen gefaseerd open. Dat betekent dat de bibliotheken niet allemaal tegelijk open gaan en dat het aanbod in stappen terugkomt. In de bibliotheken is het op dit moment alleen mogelijk om materialen te lenen en in te leveren.

Woensdag 3 juni opent Bibliotheek Nieuwe Pekela weer de deuren. Bibliotheekleden kunnen op de woensdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur terecht voor het lenen en inleveren van materialen. In Oude Pekela kunnen bezoekers iedere dinsdag en donderdag van 13.00 uur tot 17.00 uur terecht.

Op biblionetgroningen.nl/onze-bibliotheken-gaan-weer-open staan per bibliotheek de tijdelijke openingstijden en het maximale aantal bezoekers dat is toegestaan.