'Coronaproof concert' Roon Staal in Winschoten

Zanger en pianist Roon Staal heeft met zijn team enkele 'coronaproof-concerten gepland in zijn zomertour. Op zondag 28 juni komt de 40-jarige musicus langs in de Vennekerk in Winschoten. Er staan die dag twee optredens op de rol. De eerste begint die dag om 14.00 uur, de tweede om 16.00 uur.

Het concert zal voor veel mensen één van de eerste uitjes zijn sinds de corona-maatregelen vanaf medio maart. Met op authentieke wijze gezongen covers en eigen werken wordt dit keer niet in twee helften gespeeld, maar in één concert van zestig minuten.

Bezoekers zullen bij het arriveren en verlaten van de locatie, en tijdens het concert, worden gehouden aan de 1,5 meter afstand (voor personen uit één huishouden geldt dit niet). Verder wordt er door de organisatie contact gehouden met de bezoekers voor het concert, zodat er geen personen met griepklachten aanwezig zullen zijn. Daarnaast zijn contante betalingen niet mogelijk.

Er staan onder meer covers van Simon & Garfunkel op het programma, zoals Sound of Silence en Bridge Over Troubled Water, maar ook First of May van Bee Gees en Pie Jesu van Andrew Lloyd Webber. Werken van zijn oom Ede, zoals Help Me Through The Night, passeren ook de revue en tenslotte zijn er Roon's eigen composities, zoals  Als Je Mij Zoekt, Promise en Rust In Bewustzijn.

Informatie en reserveringen

Alle informatie over de zomertour en het concert in Winschoten staan op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt, of via 06-30025992.