4x wat je meeneemt naar een dagje strand

Aangeboden door: bedrukken.nl

De stranden in Nederland zijn steeds meer toegankelijk en ook de strandtenten gaan weer open. Nu we waarschijnlijk een vakantie in eigen land gaan vieren, kun je ervoor kiezen om lekker naar het strand te gaan. Maar wat neem je allemaal mee als je de Nederlandse stranden gaat bezoeken? Wij maakten een fijn lijstje voor je.

Een goed boek 

Op het strand heb je echte de tijd om helemaal te ontspannen. Een goed boek of fijn tijdschrift mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Ga voordat je naar het strand vertrekt even langs de boekwinkel en kies een goed boek. Ga jij voor een managementboek waar je iets van kunt leren of wil jij helemaal verdwalen in een goede roman? Wat dacht je van deze? 

  • Alfabet van Charlotte Dematons
  • Nog lang niet van M.J. Arlidge
  • Als het bloedt van Stephen King
  • Zon van Lucinda Riley
  • De meeste mensen deugen van Rutger Bregman

Strandspullen 

Strandspullen kunnen natuurlijk niet ontbreken op het strand. Daarom is het super leuk gepersonaliseerde strandspullen mee te nemen. Laat bijvoorbeeld strandballen bedrukken. Met een strandbal doe je de leukste spellen. Daarnaast is hij heerlijk om te gebruiken als kussen als je van de zon wilt genieten. Laat wat lucht uit de bal lopen en leg hem onder je kussen om te genieten van de warme zonnestralen. 

Een strandlaken 

Een fijn strandlaken is heerlijk als je naar de Nederlandse stranden graat. Zorg voor een iets groter strandlaken zodat je lekker met meerdere mensen kunt chillen. Je hebt tegenwoordig leuke hamamdoeken die niet veel wegen en makkelijk mee te nemen zijn. Zo hoef jij niet te sjouwen met een zware tas. 

Een gevulde koeltas

Gelukkig mogen de strandtenten weer open, maar dit betekent niet dat er altijd plek is. Door de anderhalve meter regeling is het soms lastig om een plekje bij een strandtent te bemachtigen. Wil je heel graag bij een strandtent zitten, probeer dan van te voren een plekje te reserveren. Wat ook erg leuk is, is om zelf lekkere hapjes te maken en deze mee te nemen. Schaf een leuke koeltas aan en bewaar hier alles in. Op het strand maak je zo heel makkelijk een eigen terrasje. Vergeet geen vuilniszak mee te nemen om je rotzooi aan het einde van de dag op te ruimen! 

Laat tassen bedrukken en stop alles in een gepersonaliseerde tas. Zo heb jij een perfect dagje strand!