José de Wal en Gert van Duinen tonen vrij werk in Atelier II

José de Wal en Gert van Duinen bijna vier jaar gevestigd aan de Johan Modastraat in Winschoten. Ondanks dat hun dagelijkse werkzaamheden al bestaan uit het ontwerpen van bedrijfsidentiteiten, is er altijd de behoefte om ook vrij werk te maken Tot op heden werd hier niets mee gedaan, maar vanaf eind juli komt hier verandering in door Atelier II.

José en Gert hebben als zzp-er ieder hun eigen bedrijf in het ontwerp van branding en identity, iets wat ze al jarenlang doen. Hiervoor werken ze met opdrachtgevers over de hele wereld.

“Atelier II is een samenvoeging van ons 'vrije' werk; dit varieert van unieke afdrukken van houtsnijwerken tot glicée-afdrukken van fotografie, maar ook bijvoorbeeld handgemaakte sieraden. Uiteraard is er de mogelijkheid om werk te kopen. We zijn echter geen conceptstore. Het is letterlijk een verzameling van ons werk dat we de afgelopen jaren hebben gemaakt en dat we exposeren voor publiek. Alles is dan ook in zeer beperkte oplage.”

Wie een kijkje wil nemen, Atelier II aan de Johan Modastraat 13 in Winschoten is geopend op zaterdag 18 juli van 11.00 tot 16.00 uur,  zondag 26 juli van 12.00 tot 17.00 uur en zaterdag 1 augustus van 11.00 tot 16.00 uur

Daarnaast is het vanaf 17 juli ook mogelijk om langs te komen op afspraak, via 06-34763532.