Outdoor Movies organiseert drive-in bioscopen in Winschoten, Vlagtwedde en Bad Nieuweschans

Outdoor Movies organiseert voor de periode 10 juli tot en met 26 september drive-in bioscopen in Groningen, Friesland en Drenthe. In de provincie Groningen wordt onder meer Bad Nieuweschans (zaterdag 8 augustus), Winschoten (zaterdag 5 september) en Vlagtwedde (zaterdag 26 september) aangedaan.

Bezoekers komen met de auto naar het evenemententerrein waar een groot projectiescherm staat. De organisatie zorgt ervoor dat iedereen een 'mooie plaats' voor het scherm heeft. Via een frequentie op de autoradio streamt iedere kijker al het geluid en de muziek van de scenes. Op het scherm is een FM-frequentie te zien die de bezoeker kan invoeren op de radio.

Er wordt een vaste prijs, 30 euro, per auto gehanteerd. Per auto mogen maximaal twee personen zitten, die tot hetzelfde huishouden behoren. Om iedereen optimaal zicht te bieden op het scherm zijn bestelbusjes, campers of caddy’s niet toegestaan op het terrein. Wie een dergelijke film wil bezoeken doet er verstandig aan vooraf naar de wc te gaan, want toiletten zijn niet aanwezig. Bovendien is het niet toegestaan de auto, tijdens de filmvoorstelling, te verlaten. 

Meer informatie op https://outdoormovies.nl/