De Klinker doet voorstellingen van september tot en met december in de verkoop

Normaliter brengt cultuurhuis De Klinker in Winschoten een seizoensbrochure uit met de voorstellingen van het komend seizoen. Vanwege de opgelegde corona-maatregelen viel die brochure nu niet op de deurmat; ook werden, zoals bekend, alle lopende voorstellingen afgelast. Toch is er goed nieuws: de verkoop van kaarten voor de eerste seizoenshelft start in september.

Op 25 augustus wordt het programma voor 2020-2021 bekend gemaakt op de website van de Klinker. Een paar dagen later, op dinsdag 1 september start de voorverkoop voor de vrienden van het theater: de Medeklinkers. Zij hebben een week eerder de tijd om kaarten te kopen voor de voorstellingen waar zij graag heen willen. Op 8 september start de algemene verkoop en kan iedereen kaarten bestellen voor zijn of haar idool.

Half seizoen in de verkoop
Het is nog steeds onduidelijk hoe de regels zullen zijn op 1 september en hoe de maatregelen zich zullen ontwikkelen. Daarom zijn er alleen kaarten te koop voor de voorstellingen van september tot en met december. Hiervoor is gekozen omdat er nog veel wijzigingen kunnen plaatsvinden in de voorstellingen, zaalopstellingen en invullingen van de shows zelf. 

Ook als eerste kaarten kopen?

Vanwege de anderhalve meterregel, mocht die regel dan nog altijd van kracht zijn, is er een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Medeklinker worden heeft dus onder meer als voordeel een week eerder dan de rest uit het beperkte aantal kaarten per voorstelling te kunnen kiezen. Medeklinker per huishouden voor een heel seizoen kost 15 euro. Zie: https://www.indeklinker.nl/theater/2078/medeklinker_2020_2021/profiteer_van_vele_voordelen?rt=9007f5d&mlsi=43422&bc=fa943c9e6f4dabdb261a1dbeebb3f501&nbtype=newsletter&nbsubtype=default&utm_medium=email&utm_source=default