Sportcentrum Zempo volop in beweging

Sportcentrum Zempo in Oude Pekela, dat onlangs haar fitnessapparatuur heeft vervangen, timmert weer volop aan de weg. "Het sportcentrum heeft bestaande plannen in stand gehouden en nieuwe plannen ontwikkeld", aldus Jan Norder.

Alle kabouters, tot 6 jaar, kunnen gratis de judosport uitoefenen bij judovereniging Zempo. Gediplomeerde trainers staan iedere maandag klaar om de kabouters in beweging te krijgen. Er zijn judopakken aanwezig, waardoor de kinderen echt tot hun zesde jaar gratis kunnen sporten. Voor meer informatie: info@zempo.eu of 06-38747876.

Uitbreiding fitnessruimte en vervanging judomat

Binnenkort wordt gestart met de uitbreiding van de Dojo. Tevens wordt er een nieuwe judomat aangeschaft.

Pilates en spinning

Het lesaanbod wordt, na de verbouwing, uitgebreid met spinning in groepsverband. De fietsen zijn inmiddels in bestelling. Ook wordt er Pilates aangeboden. Voor meer informatie: 06-15158231.

Onbeperkt sporten voor 7,50 euro per maand

Bij sportcentrum Zempo kan er onbeperkt gesport worden voor 7,50 euro per maand. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Sporten onder begeleiding of in groepsverband kan ook. Op de woensdagmorgen is een groep van 55 jaar en ouder, onder begeleiding van een trainer, actief.

Wie een kijkje wil nemen in het sportcentrum is welkom. In de vakantieperiode zijn er aangepaste openingstijden. Meer informatie op https://zempo.eu/.